Easy TravelEasy Travel
Forgot password?

AMERIKA

Želite da radite, učite i usavršavate se u Americi?

 

U saradnji sa partnerskom agencijom American Spirit iz Srbije za Vas smo pripremili 4 programa putem koji ćete dobiti upravo takvu priliku:

 

  • INTERNSHIP PROGRAM – namjenjen je studentima iz oblasti ugostiteljstva, hotelijerstva, gastronomije i poljoprivrede koji su na završnim godinama ili neposredno nakon završetka studija. Sve stručne prakse su plaćene.

 

  • CAREER TRAINING PROGRAM – namjenjen je kandidatima sa završenom srednjom školom u oblasti ugostiteljstva, hotelijerstva, gastronomije, poljoprivrede (voćarstvo, povrtarstvo, hortikultura, stočarstvo) koji posjeduju najmanje 5 godina radnog iskustva ili diplomu o završenim studijama iz navedenih oblasti i godinu dana radnog iskustva van Amerike.

 

  • AU PAIR PROGRAM – namjenjen je mladim ljudima koji imaju želju da se kroz lično iskustvo upoznaju sa američkom kulturom i poboljšaju znanje engleskog jezika boraveći u autentičnom američkom okruženju.

 

  • TEACHING PROGRAM – namjenjen kandidatima koji imaju vrlo dobro poznavanje engleskog jezika, koji posjeduju najmanje 2 godine radnog iskustva u struci nakon završetka osnovnih studija i imaju diplomu četvorogodišnjih ili master studija. Kandidati sa master diplomom imaju prednost.

 

Cilj svakog od navedenih programa jeste da unaprijedite poznavanje američke kulture i engleskog jezika, steknete ili proširite postojeće radno iskustvo, a u zavisnosti od programa upoznate sa i sa načinom rada na koji američki stručnjaci posluju i obavljaju svoje djelatnosti.

 

Više informacija možete dobiti klikom na program koji Vas zanima.