Easy TravelEasy Travel
Forgot password?

Registrovanje kompanije u Rusiji

U poslednjih dvadeset godina Rusija se u svijetu nametnula kao jedna od vodećih ekonomskih sila čiji razvoj progresivno napreduje iz godine u godinu, te samim tim privlači sve veći broj stranih investitora iz različitih oblasti poput proizvodnje, tehnologije i turizma koji svoje poslove djelimično ili u potpunosti obavljaju u Rusiji.

Za to postoji nekoliko razloga, među kojima je jeftinija radna snaga u poređenju sa svjetskim standardima, postojanje specijalnih ekonomskih zona u kojima su početni troškovi osnivanja preduzeća manji i za 30% u poređenju sa ostalim regionima u zemlji, te specijalan carinski režim koji strane investitore oslobađa plaćanja poreza i carine na stranu robu.

Osim toga, u Rusiji je razvijen centralizovani sistem registracije predzeća, što Vam dodatno štedi vrijeme i olakšava proces pokretanja biznisa.

Međutim, bilo da imate namjeru osnovati d.o.o. ili a.d, otvoriti predstavništvo ili početi kao samostalni preduzetnik, svaki od ovih oblika preduzeća podrazumijeva specifičnosti koje zahtijevaju adekvatnu pravnu pomoć kako biste pronašli odgovarajuće rješenje za Vaš biznis.

S tim u vezi, za Vas smo obezbijedili niz usluga koje imaju za cilj da olakšaju proces registrovanja preduzeća, kao što su:

  • informisanje
  • savjetovanje
  • pružanje pravne pomoći
  • pomoć pri prikupljanju neophodne dokumentacije
  • podršku tokom cijelokupnog procesa

 

Kako bismo osigurali visok kvalitet pruženih usluga i ažurne i tačne informacije, usluge pružamo u saradnji sa partnerima iz Rusije koji već dugi niz godina uspješno posluju u oblasti registrovanja preduzeća.

Za više informacija pošaljite nam upit putem kontakt forme koju vidite u nastavku: