Italijanska jadranska rivijera postala je još ljepša, zahvaljujući Falisia luksuznom odmaralištu koje nas očarava.

Zbog svoje savršene lokacije, luksuznih pogodnosti, vrhunske kuhinje i wellness centra, ovaj hotel će definitivno biti mjesto koje ćemo posjetiti nekoliko puta. Smješteno unutar prestižnog Portopiccolo Sistiana Marina & Residential kompleksa, privatne zajednice koja je poznata po svom klubu na plaži i marini, ovo predivno odmaralište nudi vam 65 prefinjenih soba, pri čemu nas svaka od njih podsjeća na okeanski kruzer, zahvaljujući elementima od mesinga i bronze, jarko plavih i senf žutih nijansi i brojnih predivnih pogodnosti.

Falisia

Falisia

Luksuzni Wellness i Spa centar je skorašnji dodatak širokoj ponudi ovog odmarališta, a kako je sasvim nov, on nam nudi moderna, holistička rješenja. Jednostavno rečeno, prostor za opuštanje sa kutkom za čaj, saunom, hamamom, đakuzijem, emotivnim tušem i ledeno hladnim vodopadom spremno čeka na vaše prisustvo.

Brza šetnja kroz šarmantno Portopiccolo naselje takođe treba da se nađe na listi stvari u kojima ćete ovdje uživati, jer ono sadrži brojne kafeterije i restorane koji će vas oduševiti. Naravno, Falisia ima svoj restoran koji je jednostavno fenomenalan, i nudi vam nevjerovatnu terasu na kojoj možete uživati u italijanskoj gastronomiji sa modernim preokretom.