Easy TravelEasy Travel
Forgot password?

O nama

Easy Travel je turistička agencija koju su u Banjoj Luci osnovali mladi ljudi koji imaju drugačiju viziju turizma izgrađenu na iskustvu u organizovanja turističkih putovanja. U našoj ponudi ćete naći putovanja na poznate svjetske destinacije obogaćena sadržajima zbog kojih ćete svako putovanje pamtiti kao jedinstveno iskustvo.

Imajući u vidu da su naša putovanja namijenjena mladim ljudima od 16 do 35 godina, fokus se pored turističke ponude stavlja na upoznavanje noćnog života svake destinacije koju posjetimo. Na svakom od naših putovanja imate priliku da putujete sa mladima iz cijele regije, što će uz tematske žurke, igre i takmičenja značajno uticati na kompletan doživljaj i učiniti da se vaše putovanje još dugo prepričava kao jedno od najboljih na kojima ste ikada bili.

Ukoliko mislite da klasičan način putovanja ipak nije za vas i da biste željeli probati nešto što će vas potpuno oduševiti tu su naša VIP putovanja. Ona vam garantuju vrhunsku uslugu, zabavu i mogućnost da svijet upoznate iz potpuno novog ugla. Svaki dio putovanja je organizovan po vrhunskim standardima, a aktivnosti se planiraju sa ciljem da se vaše vrijeme iskoristi na najbolji način.

S druge strane, na osnovu dosadašnjeg iskustva, uvidjeli smo da mnogo putnika ima svoju viziju putovanja do određene destinacije. U skladu s tim, u ponudi imamo i individualna putovanja koja se realizuju isključivo u skladu sa vašim željama. Sve što nam je potrebno da bismo za vas organizovali putovanje po želji jeste destinacija koju želite da posjetite i novčani iznos koji imate na raspolaganju. Sve ostalo prepustite nama!

Ako Vam je ipak potrebna samo avionska karta do bilo koje destinacije na svijetu, kod nas možete kupiti vašu kartu po najboljm uslovima.

Sa nama ćete imati priliku da upoznate svijet u skladu sa vašim željama, zato ne čekajte već pogledajte šta smo vam pripremili za ovu sezonu.

Naši parteri su: Istra Tours, Odeon World Travel, 1 A Travel, Sunline Travel, Olympic Travel, Alma Holidays, Big Blue Group, Puzzle Group, Balkan Fun, Rapsody Travel, Go2.

Vaš Easy Travel!

Licenca: 14.07-325-312/17