Kad poželite da na kratko pobjegnete od svojih ljepših polovina, ove destinacije su najbolji testosteronski izbor.
Idealna mjesta da se zabavite i uživate sa prijateljima u klasično muškom provodu.

ISPIJANJE PIVA U BAVARSKOJ

Nema boljeg mjesta na zemlji za ljubitelje piva od Bavarske, najveće pokrajine u Njemačkoj. Glavni grad Minhen domaćin je svjetski poznatog Oktoberfesta. Ali u Bavarskoj ima i drugih zanimljivih mjesta, koja vrijedi posjetiti u bilo koje doba godine. Osim vijekovima starih pivnica, možete da istražujete dvorce, samostane, jezera i planine, savjetuje Press.

Bavarska

Bavarska

IGRA KAUBOJA U LAHITASU

 Gradić u Teksasu je idealan za sve koje privlače kauboji i njihov način života i zabave, naravno. Smješten je između nacionalnog parka Big Bend na zapadu i Rio Grandea na jugu. Tamo možete da nabacite omiljeni kaubojski šešir, napunite pištolj i satima igrate poker u muškom društvu. Posjetioci mogu da biraju: izleti, planinarenje ili jahanje.

Teksas

Teksas

PROVOD U LAS VEGASU

Ono što se dogodi u Vegasu – ostaje u Vegasu! Kockanje, brojni klubovi koji rade cijelu noć, alkohol, zabava od jutra do sutra.
Da li bi trebalo još nešto dodati?

Las Vegas

Las Vegas

LUDA VOŽNJA U DOLINI SMRTI

Muško društvo, terenac, pustinjske dine, kanjoni … Mnogima sasvim dovoljno da dožive avanturu života. Kampovanje pod vedrim nebom i testiranje vještina preživljavanja (oko vas su kojoti, divlji magarci i zmije). Vodite računa o tome da ponesete dovoljno pitke vode.

Dolina smrti

Dolina smrti

SURFOVANJE U SIDNEJU

S momcima biste dane mogli provoditi i na plažama Menli i Bondi. A brojnim posjetiocima su zanimljive jer tamo mogu da „jašu“ talase. Ako ne znate kako se to radi, a oduvijek ste htjeli da naučite, ne brinite, postoje škole surfovanja u kojima možete savladati te vještine. A kada sunce „zaroni“ i na nebu se pojave zvijezde, uvek možete da istražujete čari noćnog života.

Sidnej

Sidnej

IZVOR: Vesti Online