Danas je seks turizam vrlo razvijen, a i ljeto, Sunce i prilike čine svoje. Pa kako se ne biste kajali zbog toga što se niste zaštitili pogledajte kakav je odnos pojedinih stanovnika prema zaštiti prilikom spolnog odnosa:

Čak 70 posto Kineza tvrdi kako bi spavalo s novim partnerom čak i ako bi on odbio upotrijebiti kondom. Čak bi ih 59 posto pristalo na spolni odnos bez ikakve zaštite! No, s druge strane, činjenica je da čak 80 posto žena u Kini ima samo jednog spolnog partnera tokom života.

Statistike su pokazale da su oženjeni muškarci na Tajlandu imali prosječno 30,2 spolne partnerice prije braka. Kod žena je potpuno suprotno: imale su svega 0,03 spolna partnera prije braka ma koliko decimale zvučale smiješno!

Stanovnici Češke Republike najviše ugrožavaju svoje zdravlje! Njih čak 65 posto je priznalo da je spolni odnos s novim pratnerom imalo bez ikakve zaštite. Taj broj je dvostruko veći od onog u SAD-u gdje spolni odnos bez zaštite s novim partnerom obavi svega 32 posto ljudi.

U Švedskoj se automate za prodaju kondoma može naći gotovo na svakom mjestu, u hotelima, barovima, restoranima, čak i na pojedinim autobusnim stanicama.

Izvor: www.turistplus.hr