Brojni putopisni blogovi učinili su da nam svima postane jasno kako ne moramo trošiti mnogo novca na smještaj tokom putovanja, te da noćenje možete platiti jako malo ili čak nikako.

Ipak, sajt Trustedhousesitters nudi potpuno novu mogućnost – odsijedanje u nečijim domovima, ukoliko ćete voditi računa o njihovim životinjama. Sajt vam nudi nevjerovatne smještaje, od farmi u Franscuskoj pa do vila na plaži u Australiji, a sve što morate uraditi jeste da uplatite godišnju članarinu na sajtu od 100 dolara, te da se brinete o kućnim ljubimcima koje zateknete u kući.

Ovaj koncept je vrlo jednostavan i slobodno možemo reći genijalan, on spaja ljude koji žele putovati, ali ne mogu povesti svoje ljubimce sa sobom, sa ljudima koji žele putovati ali ne žele davati mnogo novca na smještaj. Naravno, da biste odsjeli u najboljim kućama potrebno je da imate dobru reputaciju i ocjene na sajtu, ali to možete regulisati čuvanjem životinja u svom gradu u zamjenu za recenziju na sajtu.

Uz dobre preporuke ćete imati mnogo veće šanse da dobijete smještaj koji vam se dopada, zato počnite već sada da ih prikupljate, otputujte na drugi kraj svijeta i uživajte u nevjerovatnim smještajima uz nove krznene drugare.

Autor: Ivana Simikić

Izvor: lolamagazin.com