Ne zvuči li vjenčanje na obali kristalno plavog mora uz zalazak sunca kao nešto o čemu ste cijelog života maštali?

Santorini će vaš najljepši dan u životu učiniti vjenčanjem iz snova!

Ostrvo Santorini je poznato po romantičnim zalascima sunca iznad duboko plavog mora, stoga predstavlja očaravajuć ambijent za jedan bitan trenutak u životu kao što je vjenčanje. Najromantičnije mjesto za vjenčanje na Santoriniju jeste obod vulkana okružen morem sa koga se pruža nevjerovatan pogled. Vjenčanje je najbolje organizovati u vrijeme zalaska Sunca, iz praktičnog razloga što je tada temperatura nešto niža, a takođe i doprinosi posebnoj atmosferi koja je utoliko romantičnija.

Pored toga, ne samo što ćete imati venčanje iz snova, već ćete ujedno moći da uživate i na medenom mjesecu koji će vam pružati najljepša sjećanja na trenutke s početka vašeg zajedničkog života sa voljenom osobom. Bez pretjerivanja se može reći da su vjenčanje i medeni mesec na grčkim ostrvima apsolutni hit poslednjih par godina, koliko zbog same atraktivnosti ostrva, toliko i zbog nezaboravnog iskustva.

Promjene zakona u posljednjih nekoliko godina su omogućile ovu proceduru lakšom. Imajte na umu da se vjenčanje mora isplanirati bar šest mjeseci unaprijed kako biste imali sva potrebna dokumenta.

Santorini vam svojom savršenom arhitekturom veličanstvene bijele boje pruža najelegantniji ambijent koji će se savršeno uklopiti u koncept savršenstva vašeg velikog dana. Mogućnosti za dekoraciju su mnogobrojne i u tom pogledu Santorini je daleko iznad svih očekivanja.

IZVOR: www.turizamiputovanja.com