Easy TravelEasy Travel
Forgot password?

TAJLAND – 12 DANA AVIONOM

Prijavu za ovo putovanje možete poslati putem kontakt forme koju vidite u nastavku:

  BROJ TELEFONA (OBAVEZNO)

  TAJLAND – 12 DANA AVIONOM

  od 1980 KM (avion+sve takse+smještaj+transferi+vodič)

   

  POLASCI: 27.06.2018. i 27.07.2018.

   

  PROGRAM PUTOVANJA:

  1 DAN: BEOGRAD – BANGKOK

   Sastanak na aerodromu “Nikola Tesla“ u Beogradu dva sata prije leta. Let iz Beograda za Dohu u 12:00h. Dolazak u Dohu u 18:20h. Konekcija za let za Bangkok.

  2 DAN: BANGKOK

  Let iz Dohe za Bangkok u 01:50h. Dolazak u Bangkok u 12:55h. Transfer do smještaja lociranog u centru Bangkoka, blizu čuvene ulice za backpackere – Kao San (Kao San Road). Putovanje je počelo, upoznajemo se sa urbanom džunglom. Bangkok – “Grad anđela”- pruža vam potpuno novu dimenziju postojanja, nešto sasvim drugačije od svega što ste do sada doživjeli. Grad nalik New Yorku, upakovan u istočnjačku filozofiju, paprene mirise i drugačiju atmosferu. Noćenje.

  3 DAN: BANGKOK

  Dan za fakultativni obilazak u oblast Kachanaburi – plutajuća pijaca, zaštitni znak Tajlanda, most na rijeci Kwai i hram tigrova. Povratak u Bangkok. Noćenje.

  4 DAN: BANGKOK – PANGAN

  Budimo se i krećemo u fakultativno razlgedanje grada – Kraljevska Palata čija je izgradnja započeta 1782. godine, tokom vladavine kralja Rame I, osnivača Čakri dinastije, a potom postaje kraljevska rezidencija. U okviru Palate smješten je i Hram Smaragdnog Bude, najveća tajlandska svetinja, figura Bude isklesana od zelenog žada. Potom posjećujemo Hram Zore (Wat Arun), Hram Ležećeg Bude (Wat Pho) sa ogromnom statuom dužine 46 metara i visine 15 metara, koja predstavlja prelazak Bude u nirvanu. Popodne nastavljamo do Golden Mount-a (Wat Saket) sa koga se pruža pogled na stari dio grada. Noćna vožnja (autobus).

  5 DAN: PANGAN

  Dolazak u jutarnjim satima u luku, gdje se ukrcavamo na brod kojim se vozimo do ostrva Pangan. Stižemo na ostrvo u luku Tong Sala, transfer do smještaja. Kupanje, masaže, prelijepe plaže, bijeli pijesak, tirkizno, toplo more, fenomenalni zalasci sunca i izleti do obližnjih ostrva učinit će da se osjećate kao u raju. Noćenje.

  6 DAN: PANGAN

  Dan za fakultativni obilazak i upoznavanje ovog neobičnog i posebnog ostrva – obilazimo plaže, uvale, prevlake i unutrašnjost ostrva. Neobične plaže, ljuljaške iznad sitnog pijeska, vodopadi i jahanje slonova. Vrijeme rezervisno za uživanje.Noćenje.

  7 DAN: PANGAN

  Fakultativni odlazak na Ko Tao (Koh Tao), ostrvo kornjače i penjanje na čuvenu stijenu iznad prevlake koja povezuje dva ostrva. Zelena i plava boja dominiraju nam ispred očiju, a mi uživamo u pogledu. Povratak na Pangan. Noćenje.

  8-9 DAN: PANGAN

  Slobodna dva dana za uživanje na Phanganu. Upijamo energiju ovog ostrva, vozimo se motorima, jedemo kokose, posjećujemo lokalnu pijacu i probamo lokalne specijalitete. Mogućnost fakultativnog izleta do Anghtong Marine nacionalnog parka.2 noćenja.

  10 DAN: PANGAN – BANGKOK

  Napuštamo smještaj, transfer do luke. Odlazimo sa ostrva oko podneva. Vožnja brodom, zatim autobusom do Bangkoka. Dolazak u Bangkok u kasnim večernjim satima (poslije ponoći). Noćenje.

  11 DAN: BANGKOK – DOHA

  Napuštamo sobe u prijepodnevnim satima. Posljednji dan u glavnom gradu Tajlanda. Kupujemo suvenire, ispijamo još neki Chang ili Singhu, osjećamo ljutinu tom yum supe, grickamo pad thai na ulici i opraštamo se od zemlje osmijeha. Večernji transfer do aerodroma. Let iz Bangkoka za Dohu u 20:55h.

  12 DAN: DOHA – BEOGRAD

  Dolazak u Dohu u 00:05h. Presijedanje na let za Beograd u 06:45h. Stižemo u Beograd u 10:35h. Kraj putovanja!

   

  CIJENA ARANŽMANA: od 1980 KM

   

  ARANŽMAN OBUHVATA:

  • Povratnu avio kartu sa svim taksama na relaciji Beograd – Bangkok – Beograd
  • Smještaj u budget hotelima na bazi noćenja, prema planu i programu puta (1/2 sobe)
  • Sve transfere prema planu i programu puta
  • Kompletnu organizaciju i usluge predstavnika agencije na destinaciji

   

  ARANŽMAN NE OBUHVATA:

  • Tajlandsku vizu sa jednim ulaskom (120,00 KM po osobi)
  • Međunarodno zdravstveno osiguranje (može se uzeti u agenciji)
  • Fakultativne obilaske i ulaznice za lokalitete i kulturno-istorijske spomenike
  • Individualne troškove za vrijeme putovanja

   

  U rijetkim slučajevima moguće je pomjeranje datuma (dan-dva) u odnosu na planirane polaske. Nakon potvrđivanja grupe, potvrđuje se i datum polaska i povratka.

   

  USLOVI PLAĆANJA:

  • Prilikom prijavljivanja plaća se 200 KM.
  • Ostatak sume plaća se u agenciji, u konvertibilnim markama, a najkasnije 6 sedmica pred put.

   

  PRIJAVLJIVANJE:

  • Preporučujemo ranije prijave jer je broj mjesta ograničen.
  • Prilikom prijave potrebno je dostaviti skeniranu prvu stranu pasoša, u suprotnom agencija ne snosi odgovornost od štampanja avio karata sa pogrešnim imenom.
  • Prijava je validna jedino uz uplatu avansa.
  • Dokumenta za vize potrebno je dostaviti najkasnije mjesec dana pred put.
  • Ukoliko putnici ne dostave dokumenta za vize u navedenom roku, dužni su da sami obezbijede vize za putovanje.
  • Ukoliko putnici sami pribavljaju vize, dužni su da kopiju vize dostave do 15 dana pred put.

   

  Za ovo putovanje važe Opšti uslovi putovanja agencije Jungle Travel d.o.o. koje možete pročitati OVDJE.