Easy TravelEasy Travel
Forgot password?

Usavršavanje engleskog jezika na Malti

Malta je mali arhipelag u središtu Mediterana, zemlja izuzetne prirodne ljepote i bogatog kultrno-istorijskog nasljeđa zbog čega se svrstava u red najatraktivnijih turističkih destinacija 21. vijeka.

Zbog svog strateški važnog položaja kroz istoriju je privlačila Feničane, Rimljane, Vizantijce, Arape, Francuze, međutim kulturološki posmatrano najviše traga su ostavili Britanci. U prilog tome ide činjenica da se na Malti upravo engleski koristi kao službeni jezik.

 

Kako spojiti ugodno s korisnim?

Ukoliko Vam je cilj da usavršite engleski jezik kroz rad sa izvornim govornicima, a pri tom dobijete priliku da proputujete i upoznate ovo prelijepo ostrvo, za Vas smo pripremili program usavršavanja engleskog jezika na Malti.

U okviru programa možete da pohađate različite kurseve engleskog jezika od klasičnih preko konverzacijskih, pa sve do priprema za internacionalne ispite.

Kurseve možete da pohađate u popularnim turističkim destinacijama:

 • St Julian’s
 • St Paul’s Bay
 • Gozo
 • Sliema

 

Na kurseve se možete priključiti tokom cijele godine, a svaki kurs možete pohađati u grupi, individualno ili polu individualno.

 

Klasični kursevi

Kursevi klasičnog ili opšteg engleskog jezika, kako ga još nazivaju, nude mnogo opcija zavisno od vašeg nivoa poznavanja jezika, intenziteta i broja časova. Možete da pohađate kurseve od A1 do C1 nivoa, a broj časova na sedmičnom nivou varira između 10 i 30. Materijal za nastavu je obezbjeđen, a iskusni profesori rade sa vama na usavršavanju svih vještina podjednako: govora, pisanja, čitanja i slušanja.

 

Konverzacijski kursevi

Vještina govora je danas možda najbitnija vještina kada je u pitanju učenje jezika. Na Malti možete pohađati konverzacijske kurseve u trajanju od 1 do 7 sedmica, od A1 do C1 nivoa, a slušate 10 časova sedmično.

 

Kurs poslovnog engleskog

Praktični zadaci koji se bave temama koje se odnose na klijente, a lekcije obrađuju oblasti poput menadžmenta, inovacija i odnosa sa partnerima i klijentima. Za pohađanje ovih kurseva potrebno je znanje engleskog jezika bar na A2 nivou, a broj časova koje možete pohađati je od 20 do 40 na sedmičnom nivou.

 

Pripremna nastava za internacionalne ispite

Škole na Malti takođe nude mogućnost pripremne nastave za internacionalne ispite uz pomoć certifikovanih predavača koji su izvorni govornici engleskog jezika. Možete da se spremate za KET, PET, FCE, CAE, CPE, IELTS ili TOEFL. Nastava se pored same pripreme može izvoditi u kombinaciji sa klasičnim kursom engleskog.

 

Teacher Training Programi

Za sve zainteresovane profesore engleskog jezika, ali i drugih jezika, spremili smo i kurseve koji će im pomoći u poboljšanju nastave i koji će ih naučiti novim metodama podučavanja. Možete da pohađate kurseve koji su namjenjeni za predavače predškolskog uzrasta, školskog, tinejdžerskog, kurseva za odrasle, pripremnu nastavu za internacionalne ispite, individualne nastave i još mnogo toga. Možete da birate od 17 do 30 časova na sedmičnom nivou, a potrebno vam je znanje engleskog koje je bar na B1 nivou.

 

Smještaj

Postoje različite opcije za smještaj, pa možete da boravite u kampusu škole, u privatnom apartmanu/sobi, bed and breakfast smještajnim opcijama, host porodicama, ali i da sami nađete svoj smještaj ili boravite kod prijatelja ili porodice.

 

Šta posjetiti na Malti?

Na Malti nećete samo pohađati nastavu već ćete imati priliku i za dobar provod i odmor. Pored ekskurzija koje su uključene u svaki od programa, možete posjetiti i lokacije poput Popeye Village Set gdje je sniman film Popaj 1980. godine, zatim neolitske hramove, ili the Blue Lagoon na ostrvcetu Comino, a takođe možete posjetiti mjesta na kojima su se snimale scene iz Igre prijestola.

 

Za više informacija popunite formular u nastavku.

  BROJ TELEFONA (OBAVEZNO)

  MJESTO STANOVANJA (DRŽAVA/GRAD OBAVEZNO)

  NIVO POZNAVANJA JEZIKA (OBAVEZNO)
  A1A2B1B2C1

  KOMENTAR (NIJE OBAVEZNO)