Easy TravelEasy Travel
Forgot password?

Usavršavanje ruskog jezika u Moskvi

Ako ste ikada imali priliku da uporedite učenje stranog jezika iz udžbenika sa usavršavanjem putem svakodnevne komunikacije sa izvornim govornicima, shvatili ste da su to dva načina koja po konačnom rezultatu ne mogu da se porede.

Prednosti učenja stranog jezika u autentičnom okruženju su mnogobrojne, od bržeg usvajanja znanja i sticanja samopouzdanja u komunikaciji do stvaranja veće želje i motivacije za kontinuiranim učenjem.

Kako do usavršavanja ruskog jezika u Moskvi?

Sa nama imate priliku da tokom ljeta provedete mjesec dana u glavnom gradu Rusije, usavršavajući jezik na jednom od najprestižnijih instituta za učenje stranih jezika, Državnom institutu Puškin u Moskvi.

Program je osmišljen tako da svaki radni dan idete na predavanja prilagođena Vašem nivou znanja, a slobodno vrijeme provodite sa studentima iz različitih dijelova svijeta koji su u Moskvu došli vođeni istim ciljem kao i Vi.

Pored svakodnevne komunikacije na ruskom, boravak u Moskvi Vam omogućava da kroz lično iskustvo naučite više o ruskoj kulturi, što će Vam, dugoročno gledano, znatno olakšati učenje i razumijevanje jezika, te dati dodatni podsticaj za dalji rad i napredak.

Ukoliko ste zainteresovani za program usavršavanja ruskog jezika u Moskvi, pošaljite nam prijavu putem kontakt forme koju vidite u nastavku: