Easy TravelEasy Travel
Forgot password?

IZRADA PLANA PUTOVANJA

Da li ste se nekada našli u situaciji da razmišljate o odlasku na putovanje, ali koliko god aranžmana iz aktuelne ponude da pregledate ne možete pronaći ponudu koja odgovara Vašim očekivanima. S jedne strane ne odgovaraju Vam termin putovanja ili cijena, s druge čak i sam sadržaj putovanja nije po Vašem ukusu pa imate osjećaj da biste polaskom na jedno takvo putovanje uzalud potrošili vrijeme i novac.

Kreirajte putovanje po sopstvenim željama!

Bilo da ste zaljubljenik u istoriju i kulturu, pa ne izlazite iz muzeja i galerija ili ste više tip turiste koji želi isprobati tradicionalne specijalitete, upoznati noćni život i obići skrivene kutke destinacije koju posjećujete Easy Travel ima rješenje za Vas.

Tu smo da za Vas isplaniramo svaki sat Vašeg putovanja, obilaske prilagodimo Vašim interesovanjima, te po potrebi predložimo aktivnosti kojima ćete se baviti u slobodno vrijeme.

Sve što treba da radite jeste da odredite destinaciju koju namjeravate posjetiti i putem kontakt forme u nastavku dostavite više detalja o sadržajima koji Vas zanimaju.

Upoznajte svijet sa nama!